TYPO3 Expert

Typo3 professionals
CMS TYPO3 specialist expert Netcreators is gespecialiseerd in TYPO3 support en ondersteuning in de breedste zin van het woord. Ruim 20 TYPO3 ontwikkelaars staan klaar voor:

Wij helpen graag met

Updates & patches

TYPO3 upgrade naar versie 9.x

Bugfixing

TYPO3 maatwerk

Volledige projecten

Programmeurs op locatie

Typo3 services

Onze Typo3 oplossingen

icon

Typo3 ontwikkeling

Met ons team van specialisten kunnen wij elke Typo3 opdracht aan
icon

Typo3 Maatwerk

Wij hebben vele maatwerk oplossingen reeds ontwikkeld binnen typo3
icon

Typo3 design

Onze Typo3 designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen
Typo3
Feedback

TESTIMONIALS

Wat zeggen onze klanten over onze Typo3 oplossingen

Netcreators heeft TYPO3 in 2000 in Nederland geïntroduceerd.
CMS TYPO3 specialist Netcreators heeft een brede expertise als internetbureau, sinds 2000 hebben wij +500 TYPO3 projecten opgeleverd en doorontwikkeld. Hierdoor, en door de constante ontwikkeling en innovatie van onze programmeurs, hebben wij voldoende TYPO3 expertise in huis om al uw wensen te kunnen realiseren. Wij beschikken over meer dan 20 TYPO3 developers om uw website, maatwerk of plugin te ontwikkelen.

Het CMS bieden wij sinds 2001 aan in Nederland, direct toen wij begonnen zijn met ons Digital Agency bureau. Onze focus lag direct volledig al op open source software. Daarin waren wij één van de eersten in Nederland. Na eerst websites met de hand te hebben gebouwd, ontdekten we in 2000 TYPO3 toen het net uit was. TYPO3 is open source, heeft ongelofelijk veel functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in zoekmachines.

Sinds 2005 is bestaat de TYPO3 Association waarmee de continuïteit voor de toekomst verzekerd is.

De geschiedenis van TYPO3
TYPO3 is door een Deen geschreven in 1997. Nu werken er dagelijks meer dan driehonderd mensen aan het content management systeem. Het is een systeem wat door de jaren heen steeds meer is gegroeid. Inmiddels zijn er meer dan 5000 verschillende extensies beschikbaar. Ook deze zijn vrij verkrijgbaar onder de GNU general public license beschikbaar.

Het is mogelijk om TYPO3 op de meest gangbare servers te gebruiken. Het maakt gebruik van PHP 5 of hoger. Het ondersteund ook vele verschillende soorten databases. TYPO3 is snel te installeren met de hulp van het introductiepakket. Nieuwe gebruikers en beginners kunnen op basis van een voorbeeldsites snel hun eigen website activeren.

Flexibel en in vele talen
TYPO3 is beschikbaar in de vele verschillende talen. Het is op dit moment in meer dan vijftig talen beschikbaar. Er zijn tal van fucnties welke het tot een zeer aantrekkelijk cms maakt. Denk aan de geavanceerde front-end bewerkignen, de schaalbaarheid en ook de volwassenheid. Het is mogelijk om er volop van te genieten en er gebruik van te maken. Het is een flexibel systeem wat ingezet kan worden voor verschillende soorten organisaties. Het maakt niet uit of de website voor een zzp-er is, een mkb bedrijf, non-profit organisatie of voor een ander doel. TYPO3 biedt volop mogelijkheden om te starten en ook om alles op te schalen.
Innovatieve partner
Als innovatieve speler in de markt willen wij ons graag een stapje voor zetten op de concurrent. Met onze doorontwikkelings modellen houden wij dit naadloos onder controle. Dit betekend dat er elke maand een aantal uur een dedicated team voor je klaar staat die de doorontwikkeling en innovatie van jullie platform realiseren.

Samen ``Shinen`` hierin vinden we ook erg belangrijk. Zo hebben wij al meerdere awards ontvangen en dienen wij de volgende graag met jullie in.

Veel gerenommeerde klanten gingen u voor, bekijk onze referenties.
Netcreators is een CMS TYPO3 specialist die zich o.a. richt op TYPO3 ontwikkeling en support. We bouwen gemiddeld zo’n 40 websites per jaar in het TYPO3 CMS en hebben 100+ klanten in de doorontwikkeling en support. Het kan gaan om het oplossen van issues met uw website, het uitbreiden van functionaliteit of het bouwen van maatwerk modules. Denk daarbij aan uw website veilig houden, zorgen voor een goede performance, het doorvoeren van TYPO3 updates en upgrades en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Uw website is het hart van uw bedrijf en dient daarom met zorg en aandacht onderhouden te worden.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om samen met de andere Typo3 klanten gezamenlijk modules te ontwikkelen en gebruik te maken van elkaars know-how. Waarom een module 2 keer, net iets anders, ontwikkelen dat gezamenlijk een complete module.

Wij bieden CMS TYPO3 support in twee smaken:
1. een supportcontract in combinatie met een service level overeenkomst (SLA) of
2. Doorontwikkelings contract gecombineerd met een SLA

Met een supportcontract worden de werkzaamheden uitgevoerd op basis van een doorontwikkelingscontact en kunt u onder de SLA afspraken maken over maandelijks vast te verrichten werkzaamheden zoals het doorvoeren van softwarepatches en security updates.

Netcreators is helemaal ingericht op het bieden van (flexibele) doorlopende ondersteuning. Door ons unieke bedrijfsmodel kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren en snel schakelen. Een eigen dedicated projectmanager en programmeur staat tot je beschikking.

Zie updates
Zie referenties

Geen licentiekosten

TYPO3 is open source software onder de GNU General Public License. Dit betekent dat we u de software gratis en wettelijk verplicht stellen. Het is altijd zo geweest, het is op deze manier, en het zal zo blijven.

Bekeken met functionaliteit – meteen van de plan

Alles wat u nodig heeft voor uw digitale aanwezigheid – en waarschijnlijk nog veel meer – from scratch off. Als je extra functionaliteit nodig hebt die we niet out of the box bieden, ga dan naar onze TYPO3 Extension Repository en vind plug-ins, beheermodules, services en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij als Netcreators jullie als organisatie verder helpen

Betrouwbaar en state-of-the-art webtechnologie

Het zijn nogal wat modewoorden voor uw site – of het nu HTML5, CSS3, SASS, LESS, Twitter Bootstrap of Zurb Foundation is – het zit allemaal verwerkt binnen het Framework van Typo3.

Uitbreidbare functionaliteit

We hebben TYPO3 vanaf het begin uitbreidbaar gemaakt. Het grootste deel van zijn eigen functionaliteit is gebaseerd op de Extension API’s. Wat je uitdagingen ook in de digitale wereld zijn – je hebt de mogelijkheid om het systeem te laten sturen binnen de behoeften van je publiek.

Multisite klaar voor gebruik

Elk CMS op de markt kan u helpen bij het bouwen van een website. Maar de meeste keren zul je meerdere sites draaiende hebben. Het CMS systeem biedt onbeperkte sites op basis van dezelfde lay-out.. Alles in één omgeving, dus het delen van inhoud tussen uw sites is vanaf het begin mogelijk.

Ingebouwde export / import voor sites

We bieden een ingebouwde oplossing om uw site op één server te exporteren en vervolgens op een andere te importeren. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over het migreren van uw inhoud van de ene naar de andere site.

Gedetailleerde toegangsrechten voor editors

Toewijzing van individuele gebruikers- of groepsrechten toestaan ​​voor hele websites, pagina’s, subdomeinen of zelfs voor extensies en specifieke inhoudselementen.

Geïntegreerde verwerking van externe media

TYPO3 biedt een unieke, maar toch eenvoudige manier om externe bestanden te verwerken, zoals video’s die op youtube of vimeo worden gehost. Mediabestanden zijn beschikbaar net als gewone bestanden waarmee uw editors kunnen werken. De tijden van Excel-bladen met URL’s naar externe media zijn voorbij.

Kies elke gewenste database

TYPO3 werkt het beste met MySQL, maar je kunt elke andere DBMS onder de motorkap gebruiken, zoals Oracle, Microsoft SQL Server of PostgreSQL. Het past gewoon bij wat je nodig hebt.

Op elke server toepasbaar

Je kunt het CMS systeem installeren op elke gewenste server die de minimale systeemvereisten ondersteunt. TYPO3 is niet bindend voor een specifieke hostingpartner, hoewel u gespecialiseerde hosters zult vinden die de knowhow hebben om uw sites te laten vliegen.

Schaalbaar voor zakelijke behoeften

Iedereen beweert een schaalbaar systeem te leveren. Ze praten over Varnish-caches en proxies. Maar dan schalen de caches – niet jouw systeem. TYPO3 kan veel meer laden dan de meeste concurrenten. Door zowel ingebouwde caching als high-speed lean API-toegang te bieden, zal TYPO3 groeien terwijl u uw bedrijf laat groeien.

TYPO3 Community

TYPO3 heeft een zeer actieve gemeenschap die is georganiseerd in verschillende teams en commissies om de voortdurende ontwikkeling en verbetering van het platform te garanderen.

Afhankelijk van de vereiste vaardigheden worden verschillende taken door verschillende teams afgehandeld voor het gehele productgamma.

Veerkrachtig systeem dat sinds 1997 continu is ontwikkeld

Met meer dan 15 jaar ervaring in de contentmanagementmarkt kunnen we veilig zeggen dat je op ons kan vertrouwen

100% open-Source

We zijn toegewijd aan echte Open Source. Geen verborgen agenda, geen licentiejungle – gewoon GPL. Dit betekent voor u dat u een veilige en betrouwbare investering doet. “TYPO3: 100% eigen, Open Source!”

Toonaangevende meertalige functionaliteit

We hebben TYPO3 ontworpen om meertalige sites te ondersteunen. Terwijl we bekroonde oplossingen voor internationale websites leveren, hebben we veel ervaring opgedaan die we altijd opnieuw in TYPO3 hebben geïmplementeerd.

Veiligheid

In 2004 hebben we al een toegewijd beveiligingsteam van ervaren ontwikkelaars opgericht om uw systeem en uw gegevens veilig te houden. Maar onze ingenieurs houden het CMS platform niet alleen veilig, ze controleren zelfs extensies van derden op mogelijke bedreigingen en houden u op de hoogte.

Mobiel uit de verpakking

Typo3 is in de basis al responsive.

Out-of-the-box CDN-ondersteuning

Door TYPO3’s unieke architectuur voor bestandsabstractie te gebruiken, is het distribueren van uw bedrijfsmiddelen over de hele wereld net zo eenvoudig als het uploaden van een bestand.

Beperkte gebieden afschermen

Heeft u ooit een speciaal gebied binnen uw website nodig dat redacteuren in staat stelt speciale inhoud of functies te publiceren die alleen bereikbaar zijn voor een groep gedefinieerde gebruikers zoals een klantenservicegebied? Typo3 kan het.

Verzekert van een hoge codekwaliteit via QA-richtlijnen

Het systeem is getest met meer dan 8.000 geautomatiseerde tests. Unit tests zijn een manier om ontwerpfouten of verborgen bugs in bestaande of nieuw geïntroduceerde code te detecteren.

Stel je vraag over Typo3