Ijsselland
Ziekenhuis

‘Together we can’

‘Een online make-over voor het Ijsselland ziekenhuis en het vergroten van de toegankelijkheid voor de eindgebruiker’
Het Vraagstuk
Het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen regionaal ziekenhuis met 332 bedden met een breed aanbod aan medische specialistische zorg. Sinds oktober 2017 verzorgen ze ook de poliklinische zorg voor 6 specialismen in de Havenpolikliniek in Rotterdam Centrum.
NIEUWE CONTENTSTRUCTUUR
De vraag van het IJsselland ziekenhuis aan Netcreators was het realiseren en implementeren van een nieuwe contentstructuur voor hun website.
Het bestaande design moet naadloos aansluiten op de wireframes van de pagina’s van de website.
De website van het IJsselland ziekenhuis is responsive gemaakt en meer toegankelijk voor de eindgebruiker. Hier lag een grote en mooie uitdaging voor Netcreators.
De businesscase
De wireframes zijn voorzien van een nieuw sausje. De bestaande structuur voldeed maar diende aangepast te worden naar nieuwe standaarden.
Alle details van het design moeten vertaald worden naar een werkende website. Dit waren veel aanpassingen die het tot een complexe maar uitdagende klus maakte. Ook is er een patiënten informatiemodule geïmplementeerd die het voor de bezoekers makkelijker moet maken om informatie te raadplegen.
De oplossing
Netcreators is trots op een mooi eindproduct. Door een intensieve en efficiënte samenwerking is de website van het Ijsselland ziekenhuis eentje die we graag aan de wereld laten zien!

HIGHLIGHTS WEBSITE

Nieuwe contentstructuur
Design laten aansluiten op wireframes
Voorzien van patiënten informatiemodule
Open Source Software TYPO3

ijsseland responsive

SAMENWERKING
De samenwerking tussen het IJsselland ziekenhuis en Netcreators verliep op rolletjes. Een intensieve samenwerking waarbij er veel 1-op-1 contact was. Medewerkers van het IJsselland ziekenhuis werkten op locatie van Netcreators zodat er veel direct overleg kon plaatsvinden. Het snel kunnen schakelen was een groot voordeel in dit traject. De ‘hands-on’ mentaliteit hebben beide partijen als zeer prettig ervaren.
Mooi Resultaat
Met veel plezier en toewijding heeft het team van Netcreators gewerkt aan het realiseren van een totaal nieuwe, up-to-date, website met een passend design. De samenwerking verliep soepel en naar volle tevredenheid. Dit zie je terug in een verbluffende website die de eindgebruiker op de juiste manier van informatie voorziet.

Onze services

Onze oplossingen

icon

Websites en portals

Websites en portals die toekomstbestendig zijn.
icon

Doelgerichte targeting

Onderzoek naar de daadwerkelijke gebruikers van de website.
icon

Communicatie

Transparante en directe communicatie en support afdeling.

Heb je een vraag? Stel hem snel.