Exogen

‘Exogen to the bone’

‘Het multi-language maken van de website van Exogen bestaande uit twee afzonderlijke sites voor zowel de particuliere als de zakelijke markt’
Het Vraagstuk
Exogen is een van oorsprong Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van apparatuur dat botfracturen kan helen. Ze richten zich enerzijds op de ‘patiënt’ (particuliere markt) en anderzijds op de zakelijke markt. De vraag aan Netcreators om hun hele website te bouwen en multi-language te maken met een bestaand design.
De businesscase
Het bouwen van de website was een grote klus, maar de uitdaging zat ‘m in het multi-language maken van de website van Exogen. Het (nieuwe) design hebben we overgenomen, maar de gehele website hebben we gebouwd.
Veel content
Met haar 18 talen is Exogen een website met veel content. Hier lag ook de uitdaging en de complexiteit voor het team van Netcreators. De site is in Javascript gemaakt en het overzetten van het design was een grote klus.
De oplossing
Een multi-language website voor Exogen met een mooi UX-design. Een website die doordacht is en voorzien van dynamische templates. De website bestaat eigenlijk uit twee afzonderlijke sites; eentje voor de particuliere markt (patiënt) en eentje voor de zakelijke markt (physician).
ÉÉN INSTALLATIE
Ze draaien op één installatie waardoor het makkelijker is om alles bij te houden voor Exogen én tegelijkertijd toegankelijk is voor de eindgebruiker.
Mooi Resultaat
Met veel plezier en toewijding heeft het team van Netcreators gewerkt aan het realiseren van een totaal nieuwe, up-to-date, website met een passend design. De samenwerking verliep soepel en naar volle tevredenheid. Dit zie je terug in een verbluffende website die de eindgebruiker op de juiste manier van informatie voorziet.

Typo3 services

Onze Typo3 oplossingen

icon

Typo3 ontwikkeling

Met ons team van specialisten kunnen wij elke Typo3 opdracht aan
icon

Typo3 Maatwerk

Wij hebben vele maatwerk oplossingen reeds ontwikkeld binnen typo3
icon

Typo3 design

Onze Typo3 designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen

Heb je een vraag? Stel hem snel.