Een aantal van onze diensten

Overheids- en gemeentewebsites die verbinden, werken en blijven werken

dienstencatalogus

(PDC),

Producten- en Dienstencatalogus, De facilitaire dienst levert producten en diensten aan de organisatie-onderdelen van de ...
nc icon realisatie e

Koppelingen

Binnen Netcreators hebben wij al vele koppelingen ontwikkeld met EHP en CRM pakketten
nc icon design e

e-Formulieren

In samenwerking met de e-Formulieren Toolkit van Lost Lemon

Onze oplossingen

Innovatieve digitale oplossingen die gestandaardiseerd ingezet kunnen worden

Gebruikersvriendelijk CMS systeem

Doordat wij verschillende samenwerkingen hebben met andere leveranciers, welke mede aangesloten zijn bij de vereniging TYPO3Gem, is de focus op doorontwikkeling, gezamenlijke ontwikkeling, samenwerking en het delen met elkaar, een belangrijk onderdeel van GemSite wat het geheel een uniek overheidsproduct maakt.
Image

Ondersteuning voor de burger

Overheidsdiensten van Netcreators

GEMMA icon e

GEMMA

Wij werken volgens de GEMeentelijke Model Architectuur.
nc icon typo e

Typo3 CMS

Onze ontwikkelaars zijn specialisten binnen Typo3
klantportalen netcreators

Klantportalen

Klantportalen met veel verkeer en adequate afhandeling
GEMSITE
Feedback

20 jaar ervaring

Overheidsondersteuning zit in ons bloed

Investering

Overzichtelijke investeringen met behoud van upgrades en support.

Wij hanteren een instapprijs en een prijs per maand. hierin zitten de kosten voor upgrades en onderhoud inbegrepen om zo transparant mogelijk te kunnen werken.
  • Portalen
  • Websites
Portalen
Per maand vanaf
39.95
Klantportalen
CMS
E-formulieren
Websites
Per maand vanaf
59.99
Complete CMS
Contactformulieren
Koppelingen
Etc

U kunt voor het ontwerp kiezen uit een reeds beschikbaar template basis of een volledig uniek ontwerp.

Uiteraard is dit standaard responsive voor een optimale gebruikerservaring. Wij baseren al onze websites op Toptaken en werken de customer journeys voor ieder product en dienst volledig uit.
GemSite gemeenten CMS is gebaseerd op het open source content management systeem (CMS) TYPO3. Netcreators stond mede aan de wieg van TYPO3 en heeft dit open source content management systeem in 2000 in Nederland geïntroduceerd.

GemSite is een volledig en compleet pakket voor Overheid en Gemeente

GemSite is een volledig en compleet pakket, die alle functionaliteiten bevat die een gemeente nodig heeft om burgers en bedrijven optimaal te bedienen. Het CMS voor gemeenten voldoet aan alle wettelijke eisen die voor gemeentelijke websites gelden. Gemeentespecifieke functionaliteit zoals de CVDR /Drop wordt ondersteund.
Gemsite gemeenten CMS voldoet standaard aan de 47 technisch meetbare Webrichtlijnen 2.0 en biedt bovendien een module die redacteuren ondersteund in het voldoen aan de webrichtlijnen. Er kan gekoppeld worden met vrijwel alle zaaksystemen, Klant Contact Systemen en andere back-office systemen. Zeker als u kiest voor GemSite in combinatie met de eFormulieren Toolkit. Middels een Enterprise Service Bus (ESB), is de koppeling met deze systemen gezekerd en geautomatiseerd, geheel conform de StUF Berichtenstandaard.
Digid is standaard geïntegreerd binnen de eFormulieren waardoor deze audit ook buiten de website gehouden kan worden.Gebruikers kunnen gesynchroniseerd worden middels LDAP en Single Sign on. Aangezien TYPO3 open source software is kan een functionaliteit die niet bestaat altijd wel gerealiseerd worden als maatwerk. Indien u dit wenst geven wij dit maatwerk daarna ook weer vrij aan de ‘community’ zodat anderen het gratis kunnen gebruiken.

Gemeenten CMS

In Nederland hebben al meer dan 50 gemeenten hun website en/of intranet in TYPO3/GemSite gerealiseerd, waaronder 100.000+ gemeenten als Tilburg, Maastricht en Leiden maar ook middelgrote gemeenten als Gooise Meren en kleinere gemeenten als Brummen en Bloemendaal. Er is een gebruikersvereniging TYPO3Gem die diverse gebruikersbijeenkomsten organiseert en mede-organisator is van het TYPO3 Congres. Met GemSite beschikt u dus over een gemeenten CMS met vele mogelijkheden.