Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

24 mei 2017
Door: Sander Vogels

Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Responsive en gemaakt in Drupal 7.

Vorige week heeft Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Onderwijsgeschillen is dé plek om een meningsverschil in het onderwijs uit de wereld te helpen. Stichting Onderwijsgeschillen ondersteunt circa 25 commissies voor alle sectoren in het onderwijs. Deze commissies van de stichting zorgen voor uitspraken, advies en bemiddeling in de hele onderwijssector.

De nieuwe website is gemaakt in het opensource CMS Drupal. Geheel responsive en voorzien van de krachtige Solr zoekmachine. Gezien de grote hoeveelheid uitspraken is het uiterst belangrijk dat de zoekmachine perfect functioneert. Dat de website ook op ieder apparaat perfect moet werken is evident anno 2017. Zeker in het onderwijs, waarbinnen internetgebruik via mobiele apparaten de gewone computer ruimschoots overstijgen.

logo onderwijsgeschillen

Het project is oorspronkelijk opgestart door een ander webbureau maar dit traject was helaas vastgelopen. Netcreators is gevraagd om het project af te maken en alle problemen op te lossen. Deze hadden vooral te maken met templates, PHP en de zoekmachine Elastic Search. Binnen een relatief kort tijdsbestek is dit allemaal door onze specialisten opgelost. De zoekmachine werd daarbij vervangen door SOLR welke wij meer geschikt achtten gezien de gevraagde specificaties.

Netcreators gaat nu de website over medezeggenschap in het onderwijs, InfoWMS, vervangen voor een nieuwe responsive website in Drupal.

Link: www.onderwijsgeschillen.nl

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord TYPO3 upgrade versie 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer

Website GGDZL upgrade TYPO3 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws