Netcreators is genomineerd voor een TYPO3 Award

Netcreators is genomineerd voor een TYPO3 Award

26 sep 2016
Door: Sander Vogels

De door Netcreators gerealiseerde nieuwe website van de Waarderingskamer is genomineerd voor een TYPO3 Award.

De nieuwe website van de Waarderingskamer die door Netcreators in TYPO3 is gerealiseerd, is genomineerd voor een TYPO3 Award in de categorie ‘Overheid’. Op de website kunnen burgers zien hoe in hun gemeente de WOZ wordt uitgevoerd, de gemiddelde waardering van de huizen bekijken en nog meer gemeente specifieke data bekijken. De website is gekoppeld aan het gemeenteportaal van de Waarderingskamer en zo aan een database met alle WOZ waarderingen van Nederland. Met deze website wordt het hele proces van WOZ waarderingen transparant gemaakt.

We zijn trots op de nominatie, zeker omdat het dit jaar de enige Nederlandse TYPO3 website is die een nominatie in de wacht sleept. Onze concurrenten in de categorie overheid zijn nieuwe gemeentelijke websites voor Dusseldorf en het Poolse Tomelilla en de website die het STASI archief ontsluit. Mooie projecten om tegen te concurreren. Helaas kunnen we niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de TYPO3 Awards omdat we op die datumop de Meet Magento conferentie in Roemenië zijn.

De TYPO3 Awards worden eenmaal per jaar uitgereikt tijdens de jaarlijkse TYPO3 conferentie. Alle genomineerden kunnen hier bekeken worden: http://award.typo3.org/shortlist-award-2016/.
De site van de Waarderingskamer staat hier: https://www.waarderingskamer.nl/

Nominatie De Waarderingskamer

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord TYPO3 upgrade versie 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer

Website GGDZL upgrade TYPO3 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws