Trefwoord upgrade 8.7

Trefwoord upgrade 8.7

6 dec 2017
Door: ncmasterpass

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, ‘Trefwoord Digitaal’, voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Trefwoord

Trefwoord is een methode voor levensbeschouwelijke vorming in de basisschool en wil kinderen begeleiden en ondersteunen bij het verkennen, bewustmaken en verrijken van hun wereld.

Trefwoord is een uitgave van de educatieve uitgeverij Kwintessens. Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Vervolgens heeft Netcreators de beschikbare en niet beschikbare extensies van versie 8.7 aangepast en ge├╝pgraded. Al deze zaken hebben wij verzorgd in onze Atlassian ontwikkelomgeving en na testen en acceptatie live gezet. Op deze manier ondervinden bezoekers totaal geen last van de upgrade terwijl de website toch nooit uit de lucht is geweest.

De samenwerking tussen Kwintessens en Netcreators was prettig en beiden zijn tevreden met het resultaat.

De website is hier te bezoeken: www.trefwoord.nl.

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Magento 2, upgraden of overstappen naar ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, zal ik nu of binnenkort overstappen op Magento 2?

Lees meer

De Waarderingskamer upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord upgrade 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer

GGDZL upgrade 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws