DIRECT Teleservice en DIRECT payrolling

Opdracht

DTS-DPS-logosCampagnemateriaal voor DIRECT Teleservice en DIRECT payrolling. DIRECT Teleservice is marktleider op het gebied van antwoordservice in Nederland. Zusterbedrijf DIRECT Payrolling is een landelijk opererend en snel groeiend payroll bedrijf. Sinds 2013 bedenkt en ontwikkelt Netcreators voor beide bedrijven online marketing campagnes, vaak ook met een offline component. Ook ondersteunen wij de salesafdeling met design voor de vormgeving van salesproducten.

Oplossing

DTS-DPR-campagneCampagnes zijn meestal gericht op specifieke branches waarin de bedrijven ook echt een flink stuk toegevoegde waarde kunnen bieden. In 2013 werd begonnen om middels interviews en brainstorms de basis voor een campagnestrategie uit te werken. De buyers journey werd in kaart gebracht en wat de frictiepunten zijn die overwonnen moeten worden om klanten te overtuigen. Met behulp van deze uitgangspunten en een flinke dosis creativiteit worden telkens opnieuw nieuwe campagnes en acties uitgedacht.

Resultaat

Dit resulteerde tot op heden in series online en offline advertenties, banners en advertorials op websites en in nieuwsbrieven en advertenties in social media kanalen. Ook deze werden door Netcreators ingericht en een tijd onderhouden en gevuld, tot dit door de klant zelf werd overgenomen. Offline werden mailings ontwikkeld maar bijvoorbeeld ook enorme billboards voor langs de snelweg. In 2015 werd bovendien voor DIRECT Teleservice een nieuwe illustratieve stijl ontwikkelt voor een advertentiecampagne die inmiddels is opgenomen in de huisstijl. Ook op de muren van het callcenter prijken deze figuren nu levensgroot op de muur.

www.facebook.com/DirectTeleservice | www.facebook.com/DIRECTPayrolling