Website IJsselland ziekenhuis vernieuwd

Website IJsselland ziekenhuis vernieuwd

12 sep 2017
Door: Sander Vogels

Netcreators heeft in opdracht van het IJsselland ziekenhuis de website van een nieuwe design voorzien en technisch geüpgraded.

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen regionaal ziekenhuis met 390 bedden. Meer dan 1550 medewerkers, 110 medisch specialisten en 200 vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor goede patiëntenzorg in een betrouwbare en vertrouwde omgeving.

Om tot een nieuwe vormgeving te komen voor de site zijn door onze ontwerper Martijn Wijmer eerst een aantal mock-ups ontworpen voor de homepage en landingspagina’s. Op basis hiervan is een styleguide ontwikkeld. Deze styleguide bevat van alle elementen die op de website voor zullen komen, een grafische representatie. Deze styleguide is vervolgens doorgevoerd in HTML5 en CSS3 waarmee de hele website wordt vormgegeven.

Ook technisch hebben we zaken aan de website verbeterd.Netcreators heeft het content management systeem van de website, Typo3, geüpgraded. Verder hebben wij een onderwerpenpagina van A tot en met Z toegevoegd plus de mogelijkheid om te filteren op locatie. Op 20 juli zijn wij gestart met dit project en op 11 september is de nieuwe website live gegaan, in vliegende vaart dus! De website is hier te bekijken.

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord TYPO3 upgrade versie 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer

Website GGDZL upgrade TYPO3 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws