Montclair.nl staat live!

12 jan 2016
Door: Emile Blume

Onlangs wisten wij al te melden dat onze ‘Netcreators’ met een CMS migratie opdracht waren begonnen voor MontClair. Slechts een maand later staat het vernieuwde www.montclair.nl live.

Schermafbeelding 2015-03-26 om 09.31.15

De responsive website van MontClair is 1 op 1 teruggezet van open source CMS TYPO3 naar WordPress. Deze website biedt veel informatie met betrekking tot het bedrijf en haar diensten: Risk Management, schadeverzekeringen en Employee Benefits. De reden dat de website van MontClair moest migreren wat omdat de Typo3 versie verlopen was voor wat betreft de ondersteuning met security fixes, wat de site onveilig maakte. Het was een prettige samenwerking met MontClair en iedereen is zeer tevreden met het snel opgeleverde eindresultaat.

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

Migratie van Magento naar WooCommerce drukkerij Vector

Nieuwe webshop van Vector Textieldruk gepubliceerd, gemaakt in WooCommerce shopsystem.

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord TYPO3 upgrade versie 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws