Migratie van Magento naar WooCommerce drukkerij Vector

Migratie van Magento naar WooCommerce drukkerij Vector

31 jan 2018
Door: Sander Vogels

Nieuwe webshop van Vector Textieldruk gepubliceerd, gemaakt in WooCommerce shopsystem.

Nieuwe webshop Vector live in WooCommerce

Verouderde Magento 1 webshop

Vector had haar vorige website, die eigenlijk een webshop is waar klanten bedrukt textiel kunnen bestellen, gemaakt in Magento 1. Deze shop was sterk verouderd en daarom aan vernieuwing toe. Na een uitgebreide analyse van de wensen en het budget daarmee in lijn te hebben gebracht, zijn we samen met Vector tot de conclusie gekomen dat het beter paste om de nieuwe site in WooCommerce te bouwen.

Migratie van Magento naar Woocommerce

De producten maar ook de klanten en koppeling met de back-office moesten daarom gemigreerd worden van Magento naar WooCommerce. De nieuwe webshop bevat op dit moment ongeveer 500 producten die ook bijna allemaal te koop zijn in 10 verschillende kleuren. De webshop is gebouwd op basis van een grafisch ontwerp dat is aangeleverd door Vector, Netcreators verzorgde louter de technische implementatie. De webshop heeft onder andere een CSV Importer systeem, product filter opties, product search op product nummer, Magento importer en een stock manager. De migratie van Magento naar WooCcommerce was op een aantal punten redelijk gecompliceerd en het project heeft hierdoor ongeveer een jaar geduurd. Dit had vooral te maken met organisatorische zaken, technisch bleef het goed in de hand.

Prettige samenwerking

Soms is het beter om de zaken grondig aan te pakken met wat meer geduld en een duidelijke visie dan om maar zo snel mogelijk online te zijn. Vector en Netcreators gaan wat dat betreft beiden liever voor kwaliteit. De samenwerking tussen Vector en Netcreators vonden wij dan ook erg prettig en beide partijen zijn tevreden met het eindresultaat.

De website is hier te bezoeken: www.vectortextieldruk.nl. Voor al uw grafische textieldrukwerk in Amsterdam!

Overweeg je ook een migratie van Magento naar WooCommerce?

Veel webwinkeleigenaren staan voor de keuze, migratie van Magento 1 naar Magento 2 of toch op een ander systeem overstappen. Migratie van Magento naar WooCommerce is dan een veel overwogen mogelijkheid. Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of het opstellen van twee uitgewerkte offertes. Dan wordt vergelijken en het maken van keuze een stuk beter onderbouwde beslissing.

Voor een afspraak mail je naar Willem Genevace of bel ons op 026-442 1950 (kies voor optie 2).

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Website AVG proof maken voor 25 mei

25 mei 2018 treedt de privacywet AVG in werking. Is jouw website al AVG proof?

Lees meer

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

Migratie van Magento naar WooCommerce drukkerij Vector

Nieuwe webshop van Vector Textieldruk gepubliceerd, gemaakt in WooCommerce shopsystem.

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer
Meer nieuws