Website GGDZL upgrade TYPO3 8.7

Website GGDZL upgrade TYPO3 8.7

6 dec 2017
Door: ncmasterpass

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

GGDZL

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Daarmee wil de GGD eraan bijdragen dat iedereen, van jong tot oud, actief kan deelnemen aan onze samenleving. Een goed werkende website is hier van belang. Netcreators heeft de website van GGDZL geüpgraded naar TYPO3 8.7.  

GGDZL TYPO3 upgrade 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl. Netcreators heeft GGDZL eerst het content management systeem dat door de GGDZL wordt gebruikt, TYPO3, geüpgraded naar versie 8.7. Vervolgens hebben wij het nieuwe ontwerp geïmplementeerd. Dit nieuwe ontwerp van de GGDZL website is sterk geïnspireerd door de website van de gemeente Tilburg. Omdat deze ook door Netcreators is gebouwd kon met het oog op een uren- en kostenbesparing gebruik gemaakt worden van al aanwezige onderdelen en bouwstenen. Een nieuwe toevoeging op de website is een onderwerpenpagina van A tot en met Z, waarbij bezoekers kunnen zoeken op onderwerp. Handig is de nieuwe functie waarbij gefilterd kan worden op locatie.

Netcreators heeft met veel plezier aan www.ggdzl.nl gewerkt en evenals de GGDZL zijn wij tevreden met het resultaat.

 

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Website AVG proof maken voor 25 mei

25 mei 2018 treedt de privacywet AVG in werking. Is jouw website al AVG proof?

Lees meer

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

Migratie van Magento naar WooCommerce drukkerij Vector

Nieuwe webshop van Vector Textieldruk gepubliceerd, gemaakt in WooCommerce shopsystem.

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer
Meer nieuws