GGDZL upgrade 8.7

GGDZL upgrade 8.7

6 dec 2017
Door: ncmasterpass

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

GGDZL

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Daarmee wil de GGD eraan bijdragen dat iedereen, van jong tot oud, actief kan deelnemen aan onze samenleving.

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl. Netcreators heeft GGDZL eerst het content management systeem dat door de GGDZL wordt gebruikt, TYPO3, geüpgraded naar versie 8.7. Vervolgens hebben wij het nieuwe ontwerp geïmplementeerd. Dit nieuwe ontwerp van de GGDZL website is sterk geïnspireerd door de website van de gemeente Tilburg. Omdat deze ook door Netcreators is gebouwd kon met het oog op een uren- en kostenbesparing gebruik gemaakt worden van al aanwezige onderdelen en bouwstenen. Een nieuwe toevoeging op de website is een onderwerpenpagina van A tot en met Z, waarbij bezoekers kunnen zoeken op onderwerp. Handig is de nieuwe functie waarbij gefilterd kan worden op locatie.

Netcreators heeft met veel plezier aan www.ggdzl.nl gewerkt en evenals de GGDZL zijn wij tevreden met het resultaat.

 

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Magento 2, upgraden of overstappen naar ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, zal ik nu of binnenkort overstappen op Magento 2?

Lees meer

De Waarderingskamer upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord upgrade 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer

GGDZL upgrade 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws