Drupal support video

Drupal support video

14 jul 2016
Door: Sander Vogels

We hebben Drupal support video gemaakt die laat zien welke vier punten wij oplossen met onze supportformule.

Drupal support video

We hebben een leuke Drupal support video in elkaar gezet die een aantal gevoelige zaken rond Drupal support onder de aandacht brengt.

Netcreators levert Drupal support middels een unieke formule. In Nederland verzorgen we advies, ontwerp, projectmanagement en al het andere klantcontact. De technische uitvoering wordt verzorgd door een team van 20, universitair geschoolde medior en senior developers in Roemeniƫ. Het tariefvoordeel delen we eerlijk met de klant. Hiermee garanderen wij constante support van hoge kwaliteit voor een hele redelijke prijs.

Ook behoefte aan betere support? Bel vandaag nog met 026-442 1950 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.

Locatie Drupal support video

De Drupal Support kan ook bekeken worden op ons Netcreators YouTube kanaal. Meer over Drupal support lees je op deze pagina en over Drupal webdesign op deze pagina.

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

Migratie Magento 2, overstappen op Magento 2 of een ander systeem?

Magento 2 verscheen al op 16 november 2016 en is bezig met een gestage opmars. 5% van de shops is inmiddels over. De hamvraag voor veel webwinkeleigenaren is nog steeds, is migratie Magento 2 urgent om dit jaar uit te voeren?

Lees meer

De Waarderingskamer TYPO3 upgrade 7.6

Netcreators heeft de website www.waarderingskamer.nl voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 7.6 LTS.

Lees meer

Trefwoord TYPO3 upgrade versie 8.7

Netcreators heeft de de website van Trefwoord, 'Trefwoord Digitaal', voorzien van een nieuwe core voor TYPO3 versie 8.7.

Lees meer

Website GGDZL upgrade TYPO3 8.7

Netcreators heeft een restyling en upgrade uitgevoerd van de website, www.ggdzl.nl en vervolgens de website geupgrade naar versie 8.7.

Lees meer
Meer nieuws