Typo3 professionals

TYPO3 is de beste keuze als CMS voor uw corporate website. Het is een enterprise level content management systeem dat flexibel en gebruiksvriendelijk is, alle benodigde functionaliteit standaard aan boord heeft en waarmee gekoppeld kan worden met achterliggende backoffice en midoffice systemen. TYPO3 komt standaard met een grote hoeveelheid functionaliteit en bruikbare extensies (plug-ins). Door de open structuur en open standaarden kan het CMS gekoppeld worden met andere softwarepakketten en databases. Het CMS is open source software en kent dus geen licentiekosten.
Image

Typo3 services

Onze Typo3 oplossingen

icon

Typo3 ontwikkeling

Met ons team van specialisten kunnen wij elke Typo3 opdracht aan
icon

Typo3 Maatwerk

Wij hebben vele maatwerk oplossingen reeds ontwikkeld binnen typo3
icon

Typo3 design

Onze Typo3 designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen
Typo3
Feedback

TESTIMONIALS

Wat zeggen onze klanten over onze Typo3 oplossingen

Netcreators heeft TYPO3 in 2000 in Nederland geïntroduceerd.

Netcreators heeft TYPO3 in 2000 in Nederland geïntroduceerd en bij een keur aan middelgrote en grote bedrijven het CMS geleverd. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, klantgerichtheid, korte doorlooptijden en budget discipline met behoud van flexibiliteit. Belt u met 026-442 1950 of vult u onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak voor een kennismaking of intake van uw opdracht.
– Bekijk onze referenties op onze referentiepagina.
– Meer informatie over ons bedrijf vindt u op de pagina’s onder het kopje Over Netcreators.
– De website van de community is vindt u hier.
– Alles over hosting van uw website staat hier.
– Alles over onze trainingen staat op onze website over trainingen.
1.Het systeem is volledig Open Source wat betekent geen licentiekosten, brede ondersteuning, en snelle doorontwikkeling.
2. Gratis extensies (modules) ontwikkeld door derden maken dat vrijwel alles dat u nodig heeft er al is.
3. Het is gebruikersvriendelijk. Dit zit vooral in de eenduidige gestructureerde manier van werken voor redacteuren en de mogelijkheid om alles uit te zetten dat ze niet nodig hebben.
4. Het wordt nog gebruiksvriendelijker! De nieuwe versies zijn volledig op verdere verbetering van de back-end voor redacteuren.
5. Het CMS werkt in iedere browser, op ieder apparaat en op ieder schermformaat. Responsive design wordt ondersteund en ook de backend is prima op ieder apparaat te bedienen.
6. TYPO3 vergt geen specialistische kennis. Iedereen die met een tekstverwerker kan werken leert in een halve dag de website te onderhouden.
7. U bent goed vindbaar in Google want zoekmachine optimalisatie wordt uitstekend ondersteund. Natuurlijk moet het webdesign bureau de website goed opzetten en moet u zelf rekening houden met Google in de content maar dan komt uw site ook hoog in de zoekresultaten.
8. TYPO3 is, zeker in vergelijking met veel andere CMS systemen, zeer betrouwbaar en veilig. Dot wordt ook heel goed in de gaten gehouden door het TYPO3 security team.
9. Het CMS is makkelijk uit te breiden en heel schaalbaar. Het CMS is niet voor niets in gebruik bij grote bedrijven, overheden en organisaties in het hoger en voortgezet onderwijs en de gezondheidszorg.
10. Makkelijk uit te breiden met maatwerk mocht u iets nodig hebben dat er nog niet is. Daarvoor beschikken wij over ‘certified TYPO3 integrators’.
11. Vormgeving, content en techniek zijn volledig gescheiden. Een nieuwe design kan daarom makkelijk over een bestaande website worden gelegd, een bestaand design kan ook responsive worden gemaakt.

Stel je vraag over Typo3

featured image

Wil je meer weten over Typo3?

Neem contact op met :

Robin van den Bosch
026-442 1950