Social media bureau nodig?

Social media bureau nodig?

Social media bureau dat u compleet ontzorgt

Een bericht plaatsen op Facebook of LinkedIn, een Tweet versturen, de meeste bedrijven doen dit nog steeds zelf. Heel veel onderzoek naar de effectivitet hiervan wijst uit dat uitbesteden aan een professioneel sociaal media bureau veel meer oplevert. De experts van een social media bureau weten wat werkt en wat niet werkt en zo is het ook met onze social media  dienstverlening. Samen met u bepalen uw doelgroepen en leggen we de doelstellingen vast die u met de inzet van social media wilt bereiken. Vervolgens werken wij een beknopte maar effectieve social media strategie uit met een omschrijving van de customer journey en/of de buyers journey van uw klanten en hoe we deze kunnen beïnvloeden. Daarvoor wordt een creatief concept voor de wijze van communicatie bedacht, de social media platforms gekozen die het beste passen en op basis van het budget de hele social media campagne uitgewerkt. Dat kan actiematig zijn maar er kan ook gekozen worden voor het binden van klanten via goede webcare en zorgvuldige imagovorming. Wij zijn een social media bureau dat overal aan denkt en u compleet ontzorgt.

Social media content abonnement

Netcreators biedt een standaard social media abonnement voor het plaatsen van content. Op basis van een intakegesprek en beknopt onderzoek naar uw branche, stellen wij een contentstrategie op met publicatiemodel dat wij voor u uitvoeren. Indien gewenst professionaliseren wij ook uw kanalen met goede graphics en sterke teksten. U kunt zelf kiezen hoe vaak we posten en in welke kanalen. Dit voor een vast laag bedrag per maand. Wij garanderen kwaliteit en continuïteit en behalen altijd resultaat.

Overzicht social media content diensten

  • Clickcampagnes verzorgen
  • Gesponsorde content maken
  • Acties bedenken en uitvoeren
  • Diverse kanalen aan elkaar knopen
  • Facebook apps invoegen
  • Trends en stemmingen meten
  • Rapportages genereren

Met ons social media-abonnement nemen wij uw organisatie veel werk uit handen waardoor u meer tijd over heeft om te doen waar u echt goed in bent: ondernemen!
Bel ons op 026-442 1950 of vul onderstaand formulier in voor een kennismaking, een gratis advies of een intake van uw project.

Meer informatie over alle social media services staat op onze 12 Social Media Marketing website www.12socialmediamarketing.nl.