Magento developer

Magento developer

Magento developer

Magento developer Netcreators is gespecialiseerd in Magento support.
Ruim 30 Magento ontwikkelaars staan klaar voor o.a.:

  • Updates, patches en Bugfixing
  • Magento herbouw in versie 2
  • Verbeteren performance
  • Magento maatwerk
  • Hoge kwaliteit, scherpe prijs!
  • Magento website design

Bel ons op 026-4421950 voor een afspraak of vul onderstaand contactformulier in.

Magento developer

Netcreators heeft een brede expertise als internetbureau, sedert enkele jaren zijn wij ook een echte Magento specialist. Wij hebben voldoende Magento expertise in huis om iedere wens te kunnen realiseren. Natuurlijk verwacht je van een Magento developer dat deze voldoende kennis in huis heeft. Wij beschikken over meer dan 30 Magento developers om uw webshop te realiseren. Als Magento specialist onderscheiden we ons wel van onze collega's en dat is dat we ons voornamelijk richten op het leveren van support en het ontwikkeling van maatwerk modules. Wij verrichten onze werkzaamheden voor andere Magento bouwers maar ook rechtstreeks in opdracht van webshop eigenaren.


Netcreators Magento developer sinds 2010

In 2001 zijn wij begonnen met ons full service internetbureau met de focus volledig op open source software. Daarin waren wij één van de eersten in Nederland. Na eerst webshops in Typo3 en osCommerce te hebben gebouwd, realiseerden we in 2010 onze eerste Magento webshops. Magento is open source, heeft ongelofelijk veel functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in zoekmachines. Inmiddels is het overgenomen door eBay waarmee de continuïteit voor de toekomst verzekerd is. Dat is voor ons als Magento specialist goed nieuws maar ook voor u als webshop eigenaar.


Magento support

Magento support specialist

Netcreators is een Magento developer die zich richt op Magento support. Voorheen waren wij zelf ook een bureau dat voornamelijk websites en webshop projecten realiseerde. We hebben echter gemerkt dat veel bureau's na oplevering minder aandacht voor de klant hebben. Magento support is geen primaire activiteit. Netcreators heeft juist haar organisatie grotendeels ingericht op het bieden van support voor Magento en een aantal andere veel gebruikte systemen. Het kan gaan om het oplossen van problemen met uw Magento webshop, het uitbreiden van functionaliteit of het bouwen van maatwerk modules maar zeker ook om de basis van support. Denk daarbij aan uw webwinkel veilig houden, zorgen voor een goede performance, het doorvoeren van Magento updates en upgrades en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Uw webshop is het hart van uw bedrijf en dient daarom met zorg en aandacht onderhouden te worden.


Magento support contract

Wij bieden Magento support in de vorm van een Supportcontract in combinatie met een service level overeenkomst (SLA). Werkzaamheden worden uitgevoerd op basis van een strippenkaart. Door ons unieke bedrijfsmodel zijn onze tarieven uiterst concurrerend te noemen. Indien gewenst kunnen wij u ook een developer op locatie leveren tegen ZZP tarief. Ook dat is een service die we als enige in Nederland bieden. Minimale periode is wel 6 maanden.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in om een afspraak te maken of voor meer informatie. Gewoon even bellen naar 026-442 1950 mag ook, vraagt u naar Willem Genevace.