CMS TYPO3 Expert

Typo3 professionals

CMS TYPO3 specialist expert Netcreators is gespecialiseerd in TYPO3 support en ondersteuning in de breedste zin van het woord. Ruim 20 TYPO3 ontwikkelaars staan klaar voor:

Updates & patches
TYPO3 upgrade naar versie 7.x
Bugfixing
TYPO3 maatwerk
Volledige projecten

Image

Typo3 services

Onze Typo3 oplossingen

Typo3 ontwikkeling

Met ons team van specialisten kunnen wij elke Typo3 opdracht aan

Typo3 Maatwerk

Wij hebben vele maatwerk oplossingen reeds ontwikkeld binnen typo3

Typo3 design

Onze Typo3 designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen
Typo3
Feedback

TESTIMONIALS

Wat zeggen onze klanten over onze Typo3 oplossingen

Netcreators heeft TYPO3 in 2000 in Nederland geïntroduceerd.

CMS TYPO3 specialist Netcreators heeft een brede expertise als internetbureau, sinds 2000 hebben wij +500 TYPO3 projecten opgeleverd . Wij hebben voldoende TYPO3 expertise in huis om al uw wensen te kunnen realiseren. Natuurlijk verwacht u van een TYPO3 specialist dat deze hiervoor voldoende kennis in huis heeft. Wij beschikken over meer dan 20 TYPO3 developers om uw website te realiseren.

Als CMS TYPO3 specialist onderscheiden we ons wel van onze collega’s en dat is dat we ons voornamelijk richten op het leveren van support en het ontwikkelen van maatwerk modules. Wij verrichten onze werkzaamheden voor andere TYPO3 bouwers maar ook rechtstreeks in opdracht van website eigenaren.

Het CMS TYPO3 bieden wij aan sinds 2001, direct toen wij begonnen zijn met ons full service internetbureau. Onze focus lag direct volledig op open source software. Daarin waren wij één van de eersten in Nederland. Na eerst websites met de hand te hebben gebouwd, ontdekten we in 2000 TYPO3 toen het net uit was. TYPO3 is open source, heeft ongelofelijk veel functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in zoekmachines. Sinds 2005 is bestaat de TYPO3 Association waarmee de continuïteit voor de toekomst verzekerd is. Dat is voor ons als TYPO3 CMS specialist goed nieuws maar ook voor u als website eigenaar.

Veel gerenommeerde klanten gingen u voor, bekijk onze referenties.

Netcreators is een CMS TYPO3 specialist die zich richt op TYPO3 support. We bouwen nog steeds zo’n 40 websites per jaar in TYPO3 CMS maar richten ons daarnaast vooral op TYPO3 support. Onze organisatie is grotendeels ingericht op het bieden van support voor TYPO3 en een aantal andere veel gebruikte CMS en shopsystemen. Het kan gaan om het oplossen van issues met uw website, het uitbreiden van functionaliteit of het bouwen van maatwerk modules maar zeker ook om de basis van support. Denk daarbij aan uw website veilig houden, zorgen voor een goede performance, het doorvoeren van TYPO3 updates en upgrades en het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen. Uw website is het hart van uw bedrijf en dient daarom met zorg en aandacht onderhouden te worden.

Wij bieden CMS TYPO3 support in twee smaken:
1. een supportcontract in combinatie met een service level overeenkomst (SLA) of 2. contractloos support.

Met een supportcontract worden de werkzaamheden uitgevoerd op basis van een strippenkaart en kunt u onder de SLA afspraken maken over maandelijks vast te verrichten werkzaamheden zoals het doorvoeren van softwarepatches en security updates. Contractloos support komt neer op ‘u vraagt, wij voeren uit’. Verder zit u nergens aan vast.

Netcreators is helemaal ingericht op het bieden van (flexibele) ondersteuning. Door ons unieke bedrijfsmodel kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren en snel schakelen

Geen licentiekosten

TYPO3 is open source software onder de GNU General Public License. Dit betekent dat we u de software gratis en wettelijk verplicht stellen. Het is altijd zo geweest, het is op deze manier, en het zal zo blijven.

Bekeken met functionaliteit – meteen van de plan

Alles wat u nodig heeft voor uw digitale aanwezigheid – en waarschijnlijk nog veel meer – from scratch off. Als je extra functionaliteit nodig hebt die we niet out of the box bieden, ga dan naar onze TYPO3 Extension Repository en vind plug-ins, beheermodules, services en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij als Netcreators jullie als organisatie verder helpen

TYPO3-evenementen

 • Een breed scala aan verschillende evenementen omringt TYPO3. Deze laten toe de TYPO3-mogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen in TYPO3 te ervaren.
  Met de internationale TYPO3-conferenties kun je contact opnemen met het TYPO3-project. Maak verbinding met mensen uit uw branche of ontmoet mensen die uw gemoedstoestand delen. Krijg up-to-date informatie buiten TYPO3 en webontwikkeling in Noord-Amerika, Azië en Europa.
  Er zijn evenementen voor iedereen uit de digitale industrie:
  leveranciers van zakelijke oplossingen
  marketeers
  ontwikkelaars
  agentschappen
  Nationale comités en teams organiseren een groot aantal evenementen zoals:
  school-, universiteits- en campuscursussen
  kampen voor TYPO3-integrators en gebruikers
  de beroemde TYPO3 Developer Days
  T3CON zakelijke evenementen
  MeetTYPO3 eendaagse conferenties
 • In 2015 heeft het TYPO3 Education Committee een speciaal evenement geïntroduceerd voor aankomende en bestaande TYPO3 gecertificeerde integrators – de #CertiFUNcation-dag – die plaatsvond in een van Europa’s grootste themaparken, het Phantasialand bij Keulen, Duitsland. Dit gaf TYPO3-integrators de kans om hun kennis van TYPO3 op te frissen, de meest recente informatie en geruchten direct vanuit het hart van de community te krijgen en ervaringen met gelijkgestemde mensen te ontmoeten en uit te wisselen en nieuwe zakelijke kansen te vinden.
  Het jaarlijkse T3Board biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een snowboard- en skitour en te ontmoeten binnen de TYPO3-community. Als je het niet leuk vindt, kun je ook je TYPO3- en zeillevaardigheden verbeteren tijdens T3Sail!

TYPO3 is betrouwbare en state-of-the-art webtechnologie

Elk modewoord voor uw site – of het nu HTML5, CSS3, SASS, LESS, Twitter Bootstrap of Zurb Foundation is – het is er allemaal. Maar u hebt ook alle vrijheid in de wereld om te kiezen wat u wilt voor het renderen van uw website of online applicatie. Uw website kan dus mobielvriendelijk, mobiel-klaar, mobiel-eerst of wat dan ook-we-zullen-worden-met-in-10-jaar-eerst zijn, het ligt allemaal in uw handen.

TYPO3 biedt uitbreidbare functionaliteit

We hebben TYPO3 vanaf het begin uitbreidbaar gemaakt. Het grootste deel van zijn eigen functionaliteit is gebaseerd op onze Extension API’s. Wat je uitdagingen ook in de digitale wereld zijn – je hebt de mogelijkheid om TYPO3 te buigen voor de behoeften van je publiek. De community biedt een extensie voor bijna elke uitdaging. De TYPO3 Extension Repository helpt je een oplossing te vinden voor de uitdagingen waar je voor staat.

TYPO3 CMS is multisite klaar voor gebruik

Elk CMS op de markt kan u helpen bij het bouwen van een website. Maar de meeste keren zul je meerdere sites draaiende hebben. TYPO3 biedt onbeperkte sites, out-of-the-box, op basis van dezelfde lay-out om uw CI of elk met een totaal ander uiterlijk te behouden – afgestemd op uw doelgroep. Alles in één TYPO3-exemplaar, dus het delen van inhoud tussen uw sites is vanaf het begin mogelijk.

TYPO3 CMS heeft een ingebouwde export / import voor sites

We bieden een ingebouwde oplossing om uw site op één server te exporteren en vervolgens op een andere te importeren. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over het migreren van uw inhoud van de ene naar de andere site. Maar er is meer aan de hand: u kunt dezelfde site zelfs meerdere keren in hetzelfde TYPO3-exemplaar importeren, zodat u vooraf gedefinieerde sites uit uw eigen sjabloon kunt maken.

TYPO3 CMS biedt gedetailleerde toegangsrechten voor editors

Toewijzing van individuele gebruikers- of groepsrechten toestaan ​​voor hele websites, pagina’s, subdomeinen of zelfs voor extensies en specifieke inhoudselementen.

TYPO3 CMS biedt geïntegreerde verwerking van externe media

TYPO3 biedt een unieke, maar toch eenvoudige manier om externe bestanden te verwerken, zoals video’s die op youtube of vimeo worden gehost. Mediabestanden zijn beschikbaar net als gewone bestanden waarmee uw editors kunnen werken. De tijden van Excel-bladen met URL’s naar externe media zijn voorbij

TYPO3 CMS heeft standaard contentversie en workflows ingebouwd

Gebruik de werkruimten van TYPO3 om interne goedkeuringsprocessen te abstracteren, om elke vorm van gegevens te verslaan om wijzigingen en werkstromen bij te houden voor het verstrekken van taken en om inhoud te publiceren via een gedefinieerde workflow.

Kies elke gewenste database met TYPO3 CMS

TYPO3 werkt het beste met MySQL, maar je kunt elke andere DBMS onder de motorkap gebruiken, zoals Oracle, Microsoft SQL Server of PostgreSQL. Het past gewoon bij wat je nodig hebt.

TYPO3 wordt automatisch gehost

Je kunt TYPO3 installeren op elke gewenste server die de minimale systeemvereisten ondersteunt. TYPO3 is niet bindend voor een specifieke hostingpartner, hoewel u gespecialiseerde TYPO3-hosters zult vinden die de knowhow hebben om uw sites te laten vliegen.

TYPO3 is echt schaalbaar volgens zakelijke behoeften

Iedereen beweert een schaalbaar systeem te leveren. Ze praten over Varnish-caches en proxies. Maar dan schalen de caches – niet jouw systeem. TYPO3 kan veel meer laden dan de meeste concurrenten. Door zowel ingebouwde caching als high-speed lean API-toegang te bieden, zal TYPO3 groeien terwijl u uw bedrijf laat groeien.

TYPO3 Community – Alive and kicking

TYPO3 heeft een zeer actieve gemeenschap die is georganiseerd in verschillende teams en commissies om de voortdurende ontwikkeling en verbetering van TYPO3 te garanderen.

Afhankelijk van de vereiste vaardigheden worden verschillende taken door verschillende teams afgehandeld voor het gehele TYPO3-productgamma.

Het kernteam, een selectie van specialisten, is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de kernfuncties van TYPO3 en het aanpassen ervan aan de behoeften en vereisten van gebruikers en ontwikkelaars in samenwerking met andere teams. Maatregelen voor voortdurende kwaliteitsborging, zoals het testen van eenheden, codeversies, codebeoordelingen en een uitgebreid projectmanagementteam vormen een integraal onderdeel van de gemeenschap.

Veerkrachtig systeem dat sinds 1997 continu is ontwikkeld

Met meer dan 15 jaar ervaring in de contentmanagementmarkt kunnen we veilig zeggen: “We hebben alles gezien”. Maar we hebben niet alleen alles gezien, we zijn ook in staat geweest om te gaan met elke uitdaging die digitale inhoud ons heeft opgeleverd.

Eén ding in het leven dat je niet kunt versnellen, is ervaring opdoen – TYPO3 heeft je gedekt.

TYPO3 100% open-Source

We zijn toegewijd aan echte Open Source. Geen verborgen agenda, geen licentiejungle – gewoon GPL. Dit betekent voor u dat u een veilige en betrouwbare investering doet door TYPO3 later zonder juridische problemen te kiezen. “TYPO3: 100% eigen, Open Source!”

TYPO3 biedt toonaangevende meertalige functionaliteit

We hebben TYPO3 ontworpen om meertalige sites meer dan 15 jaar geleden te ondersteunen. Terwijl we bekroonde oplossingen voor internationale websites leveren, hebben we veel ervaring opgedaan die we altijd opnieuw in TYPO3 hebben geïmplementeerd. We weten dat meertaligheid meer betekent dan twee talen in uw systeem hebben – het gaat om regionale verschillen voor verschillende landen en markten, op een zeer flexibel niveau dat aan uw behoeften voldoet. U kunt er dus zeker van zijn dat u een van de meest intuïtieve en in de praktijk bewezen oplossingen bij de hand heeft om u te helpen wereldwijd te werken.

Met TYPO3 krijg je eerst en vooral veiligheid

In 2004 hebben we al een toegewijd beveiligingsteam van ervaren ontwikkelaars opgericht om uw systeem en uw gegevens veilig te houden. Maar onze ingenieurs houden TYPO3’s niet alleen veilig, ze controleren zelfs extensies van derden op mogelijke bedreigingen en houden u op de hoogte. Het team gebruikt het Common Vulnerability Scoring System (CVSS) om mogelijke beveiligingsproblemen op te sporen en te evalueren.

TYPO3 is mobiel uit de verpakking

Sinds versie 4.7. TYPO3 CMS ondersteunt de toekomstige standaard voor het moderne web – HTML5. Gebruik modern fluid-rendering-, het Bootstrap- en state-of-the-art beeldrendering om mobiele apps en “responsieve” websites te ondersteunen. De huidige versies kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van tablets of smartphones.

TYPO3 biedt out-of-the-box CDN-ondersteuning

Door TYPO3’s unieke architectuur voor bestandsabstractie te gebruiken, is het distribueren van uw bedrijfsmiddelen over de hele wereld net zo eenvoudig als het uploaden van een bestand. Je editors hebben geen training nodig om een ​​CDN zoals Akamai of Amazon’s CloudFront te gebruiken – werk gewoon met je bestanden terwijl je onderweg bent – TYPO3 zorgt voor de rest.

Maak CI-branding eenvoudig met TYPO3 CMS

Creëer een sterkere band met uw klanten en editors door ze zich thuis te laten voelen – uiteindelijk zullen ze behoorlijk wat tijd besteden aan het gebruik van TYPO3 in hun dagelijkse werk. Pas de visuele aantrekkingskracht van TYPO3’s beheerdersinterface aan door uw logo te uploaden en uw belangrijkste CI-kleuren in te stellen. Voeg een finishing touch toe met een nette achtergrondafbeelding en voilà: je hebt net TYPO3 gebrandmerkt.

Met TYPO3 CMS kunt u beperkte gebieden op websites en applicaties aanbieden

Heeft u ooit een speciaal gebied binnen uw website nodig dat redacteuren in staat stelt speciale inhoud of functies te publiceren die alleen bereikbaar zijn voor een groep gedefinieerde gebruikers zoals een klantenservicegebied, een winkelaanmelding of een intranet? Het concept van beperkte gebieden en websitegebruikers die moeten inloggen om toegang tot dit gebied te krijgen, is vanaf het begin ingebouwd in TYPO3 en binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

TYPO3 CMS verzekert een hogere codekwaliteit via QA-richtlijnen

Het systeem is getest met meer dan 8.000 geautomatiseerde tests. Unit tests zijn een manier om ontwerpfouten of verborgen bugs in bestaande of nieuw geïntroduceerde code te detecteren. Bovendien wordt nieuwe code alleen geïntegreerd in de TYPO3-kern als een reeks codestijltests met succes is voltooid, waardoor consistentie in de codebase wordt gegarandeerd.

Houd de volledige controle over uw ontwerp met TYPO3 CMS

Met TYPO3 heeft u volledige controle over uw broncode. Als u de broncode van een pagina moet aanpassen, kunt u elke vorm van paginaweergave-opties manipuleren. De beste manier om zoekmachine-optimalisatie (SEO) te ondersteunen.

Doe multi-channel content publishing met TYPO3 CMS

TYPO3 ondersteunt een eenvoudige manier om uw inhoud in verschillende formaten zoals XML, JSON, PDF of gewoon platte HTML als standaard te publiceren. Als een voorbeeld is het eenvoudig om printversies of RSS-feeds te maken van de inhoud die je hebt.

Stel je vraag over Typo3