Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

24 mei 2017
Door: Sander Vogels

Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Responsive en gemaakt in Drupal 7.

Vorige week heeft Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Onderwijsgeschillen is dé plek om een meningsverschil in het onderwijs uit de wereld te helpen. Stichting Onderwijsgeschillen ondersteunt circa 25 commissies voor alle sectoren in het onderwijs. Deze commissies van de stichting zorgen voor uitspraken, advies en bemiddeling in de hele onderwijssector.

De nieuwe website is gemaakt in het opensource CMS Drupal. Geheel responsive en voorzien van de krachtige Solr zoekmachine. Gezien de grote hoeveelheid uitspraken is het uiterst belangrijk dat de zoekmachine perfect functioneert. Dat de website ook op ieder apparaat perfect moet werken is evident anno 2017. Zeker in het onderwijs, waarbinnen internetgebruik via mobiele apparaten de gewone computer ruimschoots overstijgen.

logo onderwijsgeschillen

Het project is oorspronkelijk opgestart door een ander webbureau maar dit traject was helaas vastgelopen. Netcreators is gevraagd om het project af te maken en alle problemen op te lossen. Deze hadden vooral te maken met templates, PHP en de zoekmachine Elastic Search. Binnen een relatief kort tijdsbestek is dit allemaal door onze specialisten opgelost. De zoekmachine werd daarbij vervangen door SOLR welke wij meer geschikt achtten gezien de gevraagde specificaties.

Netcreators gaat nu de website over medezeggenschap in het onderwijs, InfoWMS, vervangen voor een nieuwe responsive website in Drupal.

Link: www.onderwijsgeschillen.nl

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

DigiD genomineerd voor Website van het Jaar 2017

De door Netcreators in opdracht van Logius ontwikkelde website voor Digid, www.digid.nl, is maar liefst voor de vijfde keer genomineerd voor Website van het Jaar, categorie Overheid.

Lees meer

Website IJsselland ziekenhuis vernieuwd

Netcreators heeft in opdracht van het IJsselland ziekenhuis de website van een nieuwe design voorzien en technisch geüpgraded.

Lees meer

Website Onderwijsgeschillen toegankelijk gemaakt

Stichtig Onderwijsgeschillen heeft in 2015 haar nieuwe website gelanceerd in het CMS Drupal. Een aantal zaken in deze website deden het niet goed en diende opgelost te worden.

Lees meer

Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Responsive en gemaakt in Drupal 7.

Lees meer
Meer nieuws