Netcreators is genomineerd voor een TYPO3 Award

Netcreators is genomineerd voor een TYPO3 Award

26 sep 2016
Door: Sander Vogels

De door Netcreators gerealiseerde nieuwe website van de Waarderingskamer is genomineerd voor een TYPO3 Award.

De nieuwe website van de Waarderingskamer die door Netcreators in TYPO3 is gerealiseerd, is genomineerd voor een TYPO3 Award in de categorie ‘Overheid’. Op de website kunnen burgers zien hoe in hun gemeente de WOZ wordt uitgevoerd, de gemiddelde waardering van de huizen bekijken en nog meer gemeente specifieke data bekijken. De website is gekoppeld aan het gemeenteportaal van de Waarderingskamer en zo aan een database met alle WOZ waarderingen van Nederland. Met deze website wordt het hele proces van WOZ waarderingen transparant gemaakt.

We zijn trots op de nominatie, zeker omdat het dit jaar de enige Nederlandse TYPO3 website is die een nominatie in de wacht sleept. Onze concurrenten in de categorie overheid zijn nieuwe gemeentelijke websites voor Dusseldorf en het Poolse Tomelilla en de website die het STASI archief ontsluit. Mooie projecten om tegen te concurreren. Helaas kunnen we niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de TYPO3 Awards omdat we op die datumop de Meet Magento conferentie in Roemenië zijn.

De TYPO3 Awards worden eenmaal per jaar uitgereikt tijdens de jaarlijkse TYPO3 conferentie. Alle genomineerden kunnen hier bekeken worden: http://award.typo3.org/shortlist-award-2016/.
De site van de Waarderingskamer staat hier: https://www.waarderingskamer.nl/

Nominatie De Waarderingskamer

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

DigiD genomineerd voor Website van het Jaar 2017

De door Netcreators in opdracht van Logius ontwikkelde website voor Digid, www.digid.nl, is maar liefst voor de vijfde keer genomineerd voor Website van het Jaar, categorie Overheid.

Lees meer

Website IJsselland ziekenhuis vernieuwd

Netcreators heeft in opdracht van het IJsselland ziekenhuis de website van een nieuwe design voorzien en technisch geüpgraded.

Lees meer

Website Onderwijsgeschillen toegankelijk gemaakt

Stichtig Onderwijsgeschillen heeft in 2015 haar nieuwe website gelanceerd in het CMS Drupal. Een aantal zaken in deze website deden het niet goed en diende opgelost te worden.

Lees meer

Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Responsive en gemaakt in Drupal 7.

Lees meer
Meer nieuws