Drupal support video

Drupal support video

14 jul 2016
Door: Sander Vogels

We hebben Drupal support video gemaakt die laat zien welke vier punten wij oplossen met onze supportformule.

Drupal support video

We hebben een leuke Drupal support video in elkaar gezet die een aantal gevoelige zaken rond Drupal support onder de aandacht brengt.

Netcreators levert Drupal support middels een unieke formule. In Nederland verzorgen we advies, ontwerp, projectmanagement en al het andere klantcontact. De technische uitvoering wordt verzorgd door een team van 20, universitair geschoolde medior en senior developers in Roemenië. Het tariefvoordeel delen we eerlijk met de klant. Hiermee garanderen wij constante support van hoge kwaliteit voor een hele redelijke prijs.

Ook behoefte aan betere support? Bel vandaag nog met 026-442 1950 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.

Locatie Drupal support video

De Drupal Support kan ook bekeken worden op ons Netcreators YouTube kanaal. Meer over Drupal support lees je op deze pagina en over Drupal webdesign op deze pagina.

Deel dit bericht op 0 mensen
vinden dit leuk
naar nieuwsoverzicht

Lees ook

DigiD genomineerd voor Website van het Jaar 2017

De door Netcreators in opdracht van Logius ontwikkelde website voor Digid, www.digid.nl, is maar liefst voor de vijfde keer genomineerd voor Website van het Jaar, categorie Overheid.

Lees meer

Website IJsselland ziekenhuis vernieuwd

Netcreators heeft in opdracht van het IJsselland ziekenhuis de website van een nieuwe design voorzien en technisch geüpgraded.

Lees meer

Website Onderwijsgeschillen toegankelijk gemaakt

Stichtig Onderwijsgeschillen heeft in 2015 haar nieuwe website gelanceerd in het CMS Drupal. Een aantal zaken in deze website deden het niet goed en diende opgelost te worden.

Lees meer

Website Onderwijsgeschillen opgeleverd in Drupal

Netcreators de laatste werkzaamheden afgerond aan de nieuwe website van de Stichting Onderwijsgeschillen. Responsive en gemaakt in Drupal 7.

Lees meer
Meer nieuws